Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J38a70r64a 69R73a55n30k

8. 11. 2016 21:23

Ja nevim, ale pokud se jiz po staleti stehovali Evropane na jine kontinenty, ktere jsou ted kosmopolitni, tak si zvykne i Evropa, jist za podminek, ze nude mit poradnou imigracni politiku a uredniky, zda se, ze jich mate nedostatek a bonmoty jsou pro kocku, nebo lid, ktery tomu veri....

0 2
možnosti
Foto

Mnoho Evropanů, včetně potomků tam vysídlených vyvrhelů, žije v Austrálii. Máte dojem, že australská politika je kosmopolitní? Kontrola cestujících imigračními úředníky na letištích v USA také nepůsobí kosmopolitně, stejně jako úzkostlivá opatření na amerických ambasádách.

2 0
možnosti

Je otázka, zda celá Evropa (bez Ruska) může být "sjednocená" byť rozumným způsobem a s lepšími trenéry. Ničí to migrace, terorismus, změna skladby obyvatelstva ale vina je i na "naší" straně.

0 4
možnosti

Děkuji za mínusy, jen bych dodal, že sjednocením v uvozovkách myslím menší stupeň než "superstát". Nebo jen pro část Evropy bez Balkánu atd.

0 0
možnosti

..... ale ten pocit nikdy nevymizel !,- c.k.RU v agonii, protektorát, komunismus aj ten kapitalismus s bruselskou tváří v agonii,- dokonca aj ta první republika v agonii (hospodářská krize, Mnichov, zábor pohraničí, plná okupace),- ...... takže nám zbejvá Švejkova klasika: "to chce klid !" ,- von už to za nás někdo vybojuje,- event. von nás zase někdo podrazí !

4 0
možnosti
Foto

Rodilý Francouz zůstane navždy Francouzem, Němec Němcem, stejně jako Čech Čechem

Zdroj: http://bicera.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=564536

Záhadou zůstává, jak to, že všichni ti se stali v USA Amíky?

1 1
možnosti

Vy snad máte neodbytný pocit, že třeba paní Ranková je skutečná Kanaďanka?

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS