Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naprosto souhlasím R^

0 0
možnosti
PK

I přes fráze, že v Evropě vládne "neomarxismus", tak především vládne velkokapitál a mafie. A tomu stávající stav spíše vyhovuje. A protože ovládá politiky tak k nějakým zásadním změnám zákonodárství, omezení dávek, ochrany prostoru atd. nedošlo. Kromě cestovky ve Středomoří a nucení kvót. Bohužel žádné hezké řešení bez pláče a drastických osudů neexistuje. Na rozdíl od Zemana si myslím že určité multikulturalitě a jejímu "zesilování" se Evropa nevyhne. Tak se svět a i zlenivělá Evropa vyvíjí. Ale ještě ho po Merkelovsku dále podporovat je opravdu sebezničující.

0 0
možnosti
JS

Nejvetsim nebezpecim pro Evropu je lhostejnost volicu. Az jim skutecne pujde o krk, tak bude pozde.

3 0
možnosti
Foto

to není lhostejnost. To je nedostatek peněz nových stran. Bez nákladné volební kampaně nové, třeba i velmi nadějné partaje, nepřesvědčí voliče nejen o svém programu, ale hlavně o tom, že jejich hlas nezapadne mezi nějakými 1procenty, ale přidá se k většině, a pomůže této straně když ne k volebnímu vítězství, tak aspoň k překonání hranice 5%.

0 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik