Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Jak jsem se informovala devet lidi z deseti internovanych v Letech nebyli cikani. Takze?

2 0
možnosti
Foto

Každá politika národ klame, podle toho, jak se jí to hodí do krámu. Určitě nebyl stvořen k internaci či, jak by někdo moc rád, dokonce likvidaci cikánů. Dostal se do něj každý, komu se štítila práce.

2 0
možnosti
BM

Říká se že "tonoucí se stébla chytá" a reakce na Babišova slova tomu dávají za pravdu.

2 0
možnosti

Díky!

Ale podrazáctví se netýká jen Sobotky a jeho ČSSD, ale i Kalouska a jeho TOP 09, i Fialy a jeho ODS! A světe div se, i našeho Miloše!

:-)

1 0
možnosti
PB

..... temu sa říká "naběhnout si na vidle!",- Andrejko sa chechtá až sa za držku popadá ! Celej národ ví leta letoucí vo Letech,- k čemu to bylo, proč to bylo a pro keho to bylo,- ...... a von sa do tehu teho špeku zakousne samotnej premiér (?), neuvěřitelný, jak sa socani dokážou shodit a zadara vytvořit PR pro konkurenci ;-D!

3 1
možnosti
RH

Babiš je hlupák, který plácá, co mu slina na jazyk přinese. Není nacista, ale kdyby to přineslo nějaký prospěch, tak do toho půjde. Vždyť byl schopen vlézt ke komoušům i estébákům...

5 13
možnosti
JD

To jsou plky... "kdyby, tak vim ze do toho pujde..." :-/ P. Babis JE oproti vam inteligentni muz.

4 1
možnosti
SN

:-)......Veliká karma! Ale, že po tom Babišovi jedou? Ti chudáci ani v noci nespí, už neví jak se mu dostat na kobylku! R^R^R^

15 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik