Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Jediná částka, kdy to bude fungovat je 0 (je jedno, zda v € nebo Kč).

1 0
možnosti
ZH

Tak se zase vrátíme na zem, tady je citát. "

Die Leistungen sollten an die Lebenshaltungskosten im jeweiligen Aufnahmeland angepasst sein".

Němci také použili slovo "angleichen" to neznamená sjednotit, ale upravit. Sjednotit je Německy vereinen. Nikdy taky nešlo jen hotové peníze, jak už tady dneska jeden umělec v blogu fabuloval.

Pro uplně slabomyslné uvedu příklad jestliže se dohodne, že má uprchlík nárok na jednu limču v restauraci za týden, tak by v Česku dostal 4x15 Kč v Německu 4x2,50€. Jestliže se dohodne, že má nárok na 10 jízdenek MHD, tak dostane 10 jízdenek Pražské nebo Mnichovské MHD. Neberte mě za slovo, je to jen příklad.

0 0
možnosti
Foto

záchovné dávky, tak se tomu říká v zemědělství a tak i rozumím výrazu Lebenshaltungskosten. V zemědělství to jsou minimální dávky pro přežití a tak bych to zavedl i u lidí. K snídani suchý chléb s čajem. K obědu suchý chléb s polévkou. K večeři suchý chléb s vodou.

0 0
možnosti
OH

No a abychom se vrátili k meritu věci. Migranty do Evropy nikdo z České republiky nezval. Migranty zvala do Evropy paní Merkelová. Tak si to tam, bratři Němčouři, laskavě nějak vyřešte sami a netahejte do toho státy, které tuto situaci nezapříčinily.

3 0
možnosti
JS

Stále více se potvrzuje, že evropští politici jsou mimo realitu a jeden hloupý nápad nahrazují ještě hloupějším. Nedokáží řešit příčiny (prostupná hranice EU), ale snaží se pouze ovlivnit jen důsledky a to ještě s nevalnými výsledky.

Např. kolik ekonomických imigrantů bylo zatím navráceno do země původu?

Z FRONTEXU se v současnosti stala rejdařská firma dopravující zdarma islámské imigranty z pobřeží Libye do Itálie. Spáči v Bruselu si toho ještě zřejmě nevšimli.

7 0
možnosti
DK

Proč si ten EU vybral jako první dávky? Já bych navrhovala minimální mzdu, důchody a platy. Nechce se mi věřit, že Němci už dosáhli IQ tykve...

6 0
možnosti
RP

Protože jinak je k nám nedostanou....jiné lákadlo než peníze není..

3 0
možnosti
MT

Je zajimave, kde tento evropsky drzy paskvil bere napady ??? RvRv Co tak JEJICH "davky" harmonizovat s vychodnimi staty ? Pripadne i platy a duchody?

11 0
možnosti
AS

Dávky sjednotit, jsem pro, ale na 0. Ubytovna, ošacení ze sbírek, 3x denně jídlo, povinné kurzy jazyka a integrace. To mi snad, pokud utíkám před válkou, může stačit, než se naučím jazyk a najdu práci, ne?

26 0
možnosti
JP

Souhlas, pěkný článek. Nicméně lepší by bylo transformovat EU zpět na EHS. Volný pohyb zboží, ale ne lidí, blbosti, regulativů a dotací.

15 0
možnosti

Oettinger nebo Timmermans jsou opravdoví výtečníci, ze všech sil se snaží dosáhnout úrovně MerkHell, Junckera a Schulze.

11 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik