Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dne 12. 06. 2015 oznámil Německý soud, že ukončil vyšetřování, vzhledem k tomu, že se jim nepodařilo najít žádné usvědčující důkazy odposlouchávání Merkelové ze strany USA. .Nebyl nalezen žádný originální dokument NSA, který by jasně prokázal sledování telefonu Merkelové. Nemá tedy význam ve vyšetřování pokračovat. Bílý dům tehdy celou situaci okomentoval slovy, že Angelu Merkelovou nešpehuje a špehovat nebude. Informace, kterou dva roky zpátky publikoval Edward Snowden a v říjnu 2013, Der Spiegel se ukázala lživá.

1 3
možnosti
JC

Pane Kindle, dovede si představit, že by byl vysloven a publikován opačný výsledek?

8 0
možnosti
JC

Proto možná ten historicky nevídaný odpor amerických elit proti kandidátovi Trumpovi: hrozí, že by tyto praktiky vyslepičil, jakmile získá právo na přístup do archivů. Řekl by třeba, proti komu to bylo použito a jaké byly použité argumenty.

5 1
možnosti
Foto

čekal by ho stejný osud jako J. F. K..

3 0
možnosti
Foto

,,A. Merkelová není, co bývala"

Jistě, že není. Ony ženy se celý život mění. Od děvčátka po babičku;-) Ovšem i pro leckoho ,,velký guru" K.SCH. i v ČT prohlásil: ,,vona ta vzájemná inklinace mezi Berlínem a Moskvou není nic nového". Ovšem souvislosti jsou poněkud hlubší. Posledních desetiletí nevyjímaje;-)

4 0
možnosti
MN

Přesně tohle jsem si říkala - absolutní změna chování po zjištění, že byla odposlouchávána. Co na ní asi CIA má, ví jen ona a oni. Že pro Evropu je pohromou větší než Katrina pro USA, je jasné.

15 0
možnosti
VV

Ano, obrazek z nudisticke plaze.

1 0
možnosti
Foto

Rozkmotření se s Putinem bych mezi mínusy určitě nedávala

1 0
možnosti
ON

Jako vtip výborné.R^

2 2
možnosti
MD

Stejne jako ten, ze V. Putin nechal 'plavat' jeden bojovy letoun a v dalsim ustalil sve vztahy s Tureckem. Tureckem, jako dokonalou potencialni hrozbou pro uz tak 'posahanou' a rozvracenou EU.

3 0
možnosti
Foto

Bože, to je ptákovina;-D;-D;-DRvRvRv

3 4
možnosti
MD

Kdyby vam dosly 'smajliky' dejte vedet. Mam jich plny pytel, k cemukoliv rozumnemu nepouzitelne.

7 0
možnosti
MD

Kdyz Jirik pekl hada a uzdiboval, tak jste uzdiboval s nim. Coz? O tom si pry uz cimcaraji i vrabci na strechach. Je dobre, ze jste uzdiboval.

3 0
možnosti
LG

Ačkoli nejsem zastáncem spikleneckých teorií, ten obrat hned v několika oblastech je tak velký, že na tom něco bude...

10 1
možnosti
KC

Bohužel, všechno nasvědčuje, že nejste daleko od pravdy. Dohoda mezi USA a EU pomůže USA smazat dluhy, pro Evropu bude pohromou. Jak velkou, to se teprve uvidí.

10 1
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik