Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Těch 914 Eur nemusí být na ruku, ale celkový náklad na žadatele o azyl. Dočetl jsem se, nikoliv z kritizovaných Novinek, že v Německu, pokud je táboře, kde je bydlení, strava a nějaké oblečení zdarma, tak ten Taschengeld je nějakých 130 Eur měsíčně. Když vypadne z tábora tak je to podle Hartz IV, tak je cca 400 Eur, ale je to složitější.

0 0
možnosti
VV

Ano, ty veskere naklady se k te castce mohou vysplhat. Ovsem co znich ten uprchlik ma? A kvuli tomu aby podporil policii ci jine urednictvo Evrope se vystavuje smrti na mori a strapacem nekolikatidicikilometrove cesty?

1 0
možnosti
VV

Slusny clovek/ bloger by za upozorneni na chybi podekoval a opravil ji. Ne tak bloger Bicera, misto toho hrube napada upozornujici. Tak nejak tomu byvalo v dobach normalizace.

1 0
možnosti
Foto

upozorňuji na chybu " na chybi" se píše s ypsilon.

1 1
možnosti
ZH

Teda pane Bicera, dneska se překonáváte, Rudé Právo bledne závistí. Vy lžete úplně nestydatě. Tady jsem vám okopíroval kousiček z toho článku na Die Presse. Použijte překladač a kalkulačku, nebo požádejte vnoučata, když to sám nezvladnete. :-/

"Das Taschengeld macht 480 Euro pro Jahr aus, für Kleidung sind 150 Euro vorgesehen."

3 0
možnosti
Foto

Ovšem kapesné je jen malá část, že?

0 0
možnosti
Foto

Jenže ta příčina je někde jinde než v přístupu k imigrantům. Nikdo by od státu neměl dostávat nic. Pak by nikdo vůbec nepřemýšlel o tom jak se flákačům krásně žije za státní peníze. Chce-li někdo někomu pomoci, pak ať mu pomůže sám a ze svého.

4 0
možnosti
VV

Pane Bicero, prectete si laskave kdyz tvrdite, ze umite nemecky SGB a nepiste tu nesmysly.

3 0
možnosti
Foto

A mohl byste, pane Vokoune, napsat prosím nějaké smysly?

Tak totiž normálně polemika probíhá. Ale, patrně ne u Vás, že?

2 1
možnosti
JL

Dnešní zpráva: "Sněm rakouské spolkové země Horní Rakousy schválil výrazné snížení dávek, které poskytuje žadatelům o azyl. V tajném hlasování poslanci rozhodli o snížení příspěvku z dosavadních 914 na 520 eur měsíčně, tedy z asi 24 700 korun na 14 tisíc." https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/406764-rakouska-spolkova-zeme-osekala-davky-migrantum-temer-o-polovinu.html

0 1
možnosti
JL

Hezká snaha, ale pořád by měli víc než je můj český důchod :-)

1 1
možnosti
GK

a na to hausnumero jste prisel jak? 8-o8-o Paneboze to zas je blabol Rv

2 2
možnosti
JL

Západní banky a koncerny od nás odsávají desítky miliard ročně, to se to pak podporuje uprchlíky.

1 1
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik