Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Bicera, píšete hlouposti, jako tak často. Předně to je regulérní blázen, jel do Bavor rovnou z psychiatrie. Teprve se zjišťuje, jestli je vůbec muslim, protože opakovaně mele něco o konverzi, to znamená, že rodiče a prarodiče, kteří bydlí hned vedle jsou asi křesťani. Jméno Paul H. mluví spíše pro rodilého němčoura. Vypadá to, že si tu ohříváte svoji nénávistnou polívčičku na špatném ohníčku. :-/

3 7
možnosti
Foto

MF Dnes doslova píše, že nejde o radikálního muslima. Kdyby bylo jisté, že nejde o muslima, napsali by to. Tímto způsobem, aspoň těm, kteří rozumí česky, jen zdůraznili, že jde o muslima, zatím neradikálního. Stejně jako bych o sobě nepsal, že nejsem ortodoxní žid, když ani židem, ani Židem nejsem.

10 1
možnosti

Proboha, když se to stalo v Německu, tak hledám v Německym tisku. On snad byl někdo z MF na tiskové konferenci? Nebo mají tak dobré donašeče v řadách Německé policie jako Německý tisk?

Dám Vam radu zdarma, příště počkejte alespoň 3 dny, neź něco takového okomentujete.

2 3
možnosti
Foto

Vynášet německý tisk v otázce islámu je stejné jako za socialismu Rudému právu věřit informace o Západu.

7 1
možnosti

Rudé právo podávalo mnohé pravdivé informace o Západu. Třeba kde byla jaká stávka, jak policajti rozehnali některé demonstrace, jak v nějakém hypermarketě v neznámem městečku třeba v Alabamě prodali dva zkažené kousky masa...

S odstupem mám dojem, že Rudé právo o Západu moc nelhalo. Tedy přímo. Jen zatajovalo. Vybíralo informace. A doprovázelo je štvavými komentáři a zavádějícími rozbory vlastní provenience. Ale že by psali vyslovené lži, to se myslím nestávalo. Ostatně archiv Rudého práva je veřejně digitálně dostupný.

2 0
možnosti

Ano, vetsinou to bylo ucelove upraveno.

0 0
možnosti
Foto

ani v tomto případě vraždícího muslima německý tisk moc nelže. Jen zatajuje a překrucuje, podobně jako když se u nás píše o Romech.

0 0
možnosti

A jak muzete vedet, ze nemecky tisk zatajuje a prekrucuje, kdyz nemecky nerozumite?

0 0
možnosti
Foto

předpokládám, že naše média informace čerpají od něj. S němčinou bychom na tom byli mnohem líp, kdybychom se s orchestrem českých vlasteneckých zlodějů pod taktovkou Masaryka neodtrhnuli od R-U. Čechům nažvanili nacionalistické žvásty a při tom jim šlo jen o jedno. Zbavit se Vídně, aby mohli nerušeně a beztrestně krást. Vyhnání Němců po 2. WW tomu nasadilo korunu.

0 0
možnosti

Temi nasimi medii myslite tu prolhanou ceskou televizi?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS