Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).-..-..Bezvýhradný souhlas ! 10 roků všechno OK, a ejhle konečně se našel bič na Babiše, který konečně začal dělat pořádek s "odkloňovacími šmejdy" a upisovat z dluhu. Rozjely si i investice. A nelepší ekonom Vesmíru a okolí, Kalousek, + jeho sqadra přicmrndávačů, to nemůže zkousnout. Mně se moc líbilo, jak tam ty hříchy ODS a TOP vyjmenoval. Alespoň si to diváci osvěžili v paměti A velký mág a vystudovaný politolog Fiala rozkradené stovky miliard, které se blíží bilionu nazve pseudokauzami. Opravdu nás mají zřejmě za primitivní blbečky. MOC jsem se bavil.

R^R^R^

3 3
možnosti
Foto

Proč je stále taková nespokojenost s politiky? Že kradou? No a co, to je normální, dělají to přece všichni...

1 0
možnosti
Foto

Dělají to všichni, kteří mají příležitost a zároveň nemají strach.

1 0
možnosti
FD

Jsem vinen,proto nejsem ministrem.Můžu hodit kamenem.

1 0
možnosti
Foto

No jistě, dotační politika EU přímo svádí k podvodům. A v porovnání s desítkami až stovkami miliard pro solární barony je Babišových 50 milionů bezvýznamným pakatalem. (Ovšem ta nesmyslná pravidla pro solární byznys jsme si vytvořili v Česku sami - v okolních státech jim to až tak neulétlo.)

Kauza Čapí hnízdo nejspíše vyšetřovacími orgány klasifikována jako trestný čin nebude. Každopádně ale Babiš využil či spíše zneužil tehdy platná pravidla hry v rozporu se záměrem dotačního titulu. Typická je i reakce Andreje Babiše na návrh přijmout zákon o střetu zájmů: "No tak se ožením se svojí manželkou (???) a majetek převedu na ni." Dá se to vykládat jako pokus o vtip, ale přesně takto se Andrej Babiš zachoval v kauze Čapí hnízdo.

Obhajobu, že jiní kradou a podvádějí ještě více než Babiš, neuznávám. Člověk, který vstoupil do politiky s tím, že zastaví všechny zlodějny, prostě ztratil kredit.

9 2
možnosti
Foto

Podle mne dokázal, že je člověk, jako každý jiný. Nikoho neoloupil, nezpronevěřil peníze ze státní kasy, jen využil daných možností jako všichni podobní.

7 7
možnosti
JB

R^R^Konečně objektivní blog na téma Čapí hnízdoR^!Karma!

4 2
možnosti
Foto

I41v28a43n 27M28a37r45e92k

24. 3. 2016 9:18

Jak u koho p.Bicero. . . . . .i když většinou s Vašimi blogy souhasím R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik