Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ
VM

Na koho myslíte svalovat jakou vinu? EU čelí už jenom následkům. Jednoznačnou příčinou je napadení zemí, z nichž imigranti přicházejí, pod rouškou vývozu tak zvané demokracie. Ale příčiny nebyly ani tak v režimech, tedy diktaturách, ty jsou v řadě jiných arabských zemí. Příčina byla v tom, že tito diktátoři odmítali skákat, jak "vlastník" petrodolaru pískal.

2 4
možnosti
JM

U "petrodolarů" jde hlavně o ochranu investic. Možná, že žijete v zemljance, nepoužíváte žádné plasty a jezdíte na kole s dřevěnými ráfky. Pokud ne, tak zřejmě využíváte ropu, která je těžena západními firmami a západní technologií. Bohužel její největší naleziště jsou na územích, kde žijí muslimové. Nebýt Evropanů a Američanů, používali by dosud to svoje bohatství na mazání velbloudích kopyt a máčeli by v ní velbloudí trus, aby to líp hořelo.

3 0
možnosti
RS

A zase se bude zpivat: Cerny muz pod bicem otrokare zil...Jenze cerny muz se odplati terorem. Nemci se maji na co tesit.

0 0
možnosti
MT

Souhlas, ale situace uz je daleko za hranici napravy. Bohuzel, dny Evropy jsou secteny.

3 0
možnosti
Foto

K23a75r98e37l 61R31a90d79a

5. 9. 2015 13:36

Ne tak docela. Jsou sečteny dny současných politiků. Přijdou jiní, kteří budou mít řešení. Bohužel je to také konec klidu a miru. Dopustili jsme, aby nám vládli hlupáci a teď přichází trest.

0 0
možnosti
JS

Uz je pozde. Zarazte socialni prispevky a mate davy rabujici obchody a zabijaky v ulicich. Na to uz nestaci policie ani armada v zemich, ktere uz davno na svoji obranu rezignovaly.  Tato situace se zhorsuje doslova kazdy den. Pokud mohu radit, dnes je jedinym moznym resenim utek z pasti zvane EU. Otazka je , kam?

12 0
možnosti
Foto

Nebát se odpovídat na násilí ještě větším. Musí platit, kdo seje vítr, sklízí bouři. Lidskost hlupák neocení, ale pokládá ji za slabost.

22 0
možnosti
Foto

Je to jako když si otevřete cukrárnu a dáváte zmrzku za korunu. Začne se vám dělat fronta, nestíháte, lidi jsou nervózní, začne docházet ke konfliktům. Tak zdražíte na 3,4,5 korun a najednou to jde a vy si vyděláte a máte i čas pro sebe. Karma, tímto se musí začít jinak žádná další řešení nemají smysl

14 0
možnosti
Foto

Pravda a karma, pane Bicero.

7 0
možnosti
Foto

dík, nechtěl jsem v blogu rozpřádat konspirační teorie, ale mám neodbytný pocit, že někdo mocný natolik, že i komisařům EU může diktovat, tohle davové šílenství zpunktoval a teď jim brání dělat zásadní kroky proti imigraci. Co tím sleduje je bohužel mimo rozsah mého chápání asi jako bych neodhadnul pátý tah dopředu u šachového velmistra.(vlastně ani druhý:-))

10 0
možnosti
JC

Elektrický drát na hranicích, pohraničníci se psy, nekompromisní a rychlý odvoz zpět do zemí původu.

10 1
možnosti
JH

To je moc drahé a nelidské.

Lepší je "poskytovat pouze jídlo a oblečení".

2 1
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik