Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Jako obvykle se ti socinspektoři zaměří na nejslabší lidi, na ty, kteří neřvou a neumí se bránit a obviňovat úřady z rasýzmu atd. Půjdou prostě cestou nejmenšího odporu a seberou podpory chudákům, kteří je opravdu potřebují, zatímco ti masivní pobírači všemožných dávek a podpor zůstanou stranou, neb se s nimi nikdo nebude chtít pustit do křížku.

2 0
možnosti
JV

Kdyby stát nepředal byty obcím a obce neprivatizovaly, mohlo být bytů pro příjmově slabé dost. Vše svěřili trhu, tak toho pronajímatelé jen využívají. Jinak přeji panu autorovi, aby se mu nikdy nestalo nic, co by ho překlopilo do trvalé pracovní neschopnosti.

1 0
možnosti
BM

Zase na druhou stranu jsou schopni "uzdravit" spoustu invalidů.

6 0
možnosti
PK

V sociálních dávkách je hodně shnilého, myslím si, že mnohé by se nechalo zlepšit a udělat spravedlivějším ale nějak to nejde. Nikoliv jen proto že by "cikáni" byli chytřejší. Dávky zneužívají bílí  také, žádný spor. Proč třeba pravice Nečas-Kalousek-Drábek nevlítli na problém ubytoven? 

Bez dávek se v nějaké míře neobejdete. Víte kolik jich vyplácí ty božské USA? Můžete 100x hlásat, že se každý musí postarat anebo vypít kalich do dna, ale to jsou jen laciné teorie. Jen na dávky, pokud se budou ovlivňovat, stát nezkrachuje.

0 0
možnosti
PK

Když si třeba přečtete, jaký bordel je v pojišťování vývozních úvěrů, tak i kdyby to byla z poloviny pravda, vyvážení do průse.....vých zemí není žádný med, tak je to větší problém než dávky. A lidé dávky utratí a Babišovi připluje DPH atd.

0 0
možnosti
IC

A ted na tom systému bude parazitovat dalších 1 200. Tak nevím, kde chce p.Babis ušetřit? Zřídí další generální ředitelství, aby hlídali těch 1200?

4 0
možnosti
MS

Tak pokud těch 1200 kontrolorů ušetří státu po odečtení nákladů nějakou tu miliardu, proč by se to nemohlo zkusit ?

0 0
možnosti
MP

Sociálistům je to šumafuk. Z jejich peněz to nejde...;-D

2 0
možnosti
Foto

No ale právě proto je ten systém tak nastaven, aby na něm mohlo parazitovat co nejvíc lidí. Změna je podle mně už nemožná. Leda by došlo ke krachu.

4 0
možnosti
Foto

Tak se ho dočkáme až po státním bankrotu

2 0
možnosti
JT

Potiz je v tom, ze takovy stat si lidi nezvoli. Lepe receno konzumentu davek uz je podstatna volicska sila.

6 0
možnosti
Foto

R36o47m60a19n 80K16o80z21e82l

21. 8. 2014 16:29

Naopak, na sliby, že zamezí zneužívání sociálních dávek lidé hodně slyší.

1 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik