Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Jak je možné, že u nás si někdo troufne verbálně a dokonce fyzicky napadat policajta? V Americe by to zkusil jen jednou!!!

0 0
možnosti
LN
Foto

M25i49l52a82n 91N78o93v86ý

20. 8. 2014 10:50

Zdravím, myslím si, jak to vnímám a jak to působí na mne, tak rozhodně začít okamžitě s dialogy.Myslím si také, že žádné přitvrzení, v jakémkoliv ohledu nepomůže. Přitvrzuje se stále, v podstatě již 50 let, každý den. Vede to jen do dalších nepokojů a k lidské další nesnášenlivosti. Ano, máte pravdu v tom, že ti, kteří jsou "ještě" zaměstnaní jsou jakýmsi "trnem v oku" těm, kteří jsou mimo pracovní sektor. Je to otázka lidského vývoje i růstu. Doba se mění. Jako lidstvo jsme pokročili do další etapy vývoje. Měli bychom přijít na to, že nikoliv násilí a přitvrzení, ale dialog na nejvyšších úrovních by situaci mohly začít postupně a pomalu tišit, poté řešit. Zatím stále kořistíme, všichni a na všem. Je spousta otázek, které lidé mají. Jednou ze základních je vlastně povaha života a jeho smysl. Stále ještě nevíme, že jsme všichni v podstatě jedno a jen v tomto duchu lze myslet, pracovat a produkovat. Moc mne to mrzí, ale tentokrát vám karmu dát nemohu:-)

1 2
možnosti
Foto

O karmu nejde. Takže třeba ten policajt ve Fergusonu měl s tím mladíkem s kartonem ukradených doutníků diskutovat o tom, že to, co udělal bylo fuj a seber se a běž to vrátit, ty,ty, ty. Myslím, že by se ten černoch mlátil smíchy ještě i po dokouření toho posledního cigára z krabice.

0 0
možnosti
LJ

Protože by lidi začli nadávat, že žijí v policejním státě...:-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik