Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Problém je, že nikdo neřeší primární příčinu nejen FTV, ale i dalších věcí a to jsou dotace, ale toho se bohužel nedočkáme.

1 0
možnosti
PK

Někdy musíte technický rozvoj v praxi popostrčit, záleží jak a o kolik a jestli lidé nejsou větší šmejdi než v minulosti. Takový ten čistý tržní model také moc nefungoval a nefunguje.

0 0
možnosti
PK

Legislativa měla už nějaké limity obsahovat, zákonodárce měl zvlášť u nás nekalá jednání předvídat, i když by to nebylo stoprocentní. Myslím ale, že to alespoň někdo svede na komunisty.

1 0
možnosti
IC

Najde se odvážný , kdo odolá vabeni zlataku a potrestá ?

1 0
možnosti
Foto

Toť otázka. Spíš než odvážný, měl by být zásadový a poctivý. Jenomže pokud je zásadový a poctivý, je zákonitě i chudý. Ukažte mi chudého v dnešním světě, který odolá vábení. Pokud se objeví, je odsunut stranou a nahrazen vhodnějším. Pak tluče hlavou do zdi a do smrti si vyčítá, co to provedl za hloupost, když chodí kolem Southforku, který si postavil za úplatky ten, který přišel po něm. Taky by mohl odolat bohatý. Jenomže těžko najít bohatého a poctivého, aby ho ti kolem neměli kvůli jeho zlodějnám v hrsti.

1 0
možnosti
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik