Komu není rady

Tomu není pomoci. Na sjezdu ČSSD se objevily hlasy, že kampaň proti Babišovi je kontraproduktivní. Sobotka a jeho pohůňci si však poradit nenechají. Na své straně mají i Seznam, kde je článek o Babišovi dokonce dvakrát.

Ve Zpávách je pod nadpisem "Babiš dostal čas do konce dubna. Má vysvětlit daňové úniky".  V Novinkách o pět cm níž je v podstatě to samé pod titulkem "Poslanci dali Babišovi ultimátum. Jinak ho má Sobotka odvolat." 

Jen co Babiš vstoupil do politiky, čelí bez přestání osočování. Nejprve musel vyvracet obvinění ze spolupráce s STB. Případ se táhnul léta a byl uzavřen s tím, že se kolaborace nepotvrdila. Nebylo to důležité. Babičovi voliči vesměs věděli, že zaměstnanci PZO, notabene vyslaní do zahraničí, si souhlas KSČ k výjezdu museli "zasloužit". Např. česká ambasáda a delegáti pézetek v Londýně měli být agenty STB do jednoho. Tohle vím od jednoho z nich, který mě při služební cestě na půdě zastupitelství  upozornil, abych si dával pozor na pusu, protože všichni jsou agenti. Jeho samotného jsem po Listopadu  našel na Cibulkových seznamech.

Ani v Čapím hnízdě se Antibabišovcům  nepodařilo vylíhnout účinný nástroj k likvidaci ministra financí. Spíš naopak, protože preference ANO po této kauze ještě stouply. Podobně skončilo tažení ODS, KSČM a TOP proti EET a  teď dopadá i kauza s korunovými dluhopisy. Stačí si pročíst diskuzi pod výše uvedenými články na Seznamu.

To je od M. Kalouska vrchol arogance. 

Volby se blíží. Všichni se bojí o svá koryta a jsou strachy hysteričtí.

Proč poslanci nedali ultimátum i jiným šibalům a že jich bylo.

Kalousek, Sobotka a další by měli hodně co vysvětlovat. OKD, Pandury, Gripeny.

Ministrem financí, který ČR nejvíc zadlužil byl Kalousek a hned za ním Sobotka.

Jsou strachy paralyzováni, že si neuvědomují, jak těmito tanečky Babišovi přihrávají voliče?

Myslím, že nakonec se bude smát právě A. Babiš.

A. Babiš je první ministr financí, který dokázal uzdravit státní kasu. Sobotkovi to vadí, a tak, zmetek, začíná kolem sebe kopat. Proto vím, kterou stranu už nebudu volit. 

Kalousek svým kámošům poskytnul čas na využití fígle s korunovými dluhopisy a teď vyčítá Babišovi, že se mezi ně vetřel. 

Neschopní se spojili se všehoschopnými a prapor zvedl Kalousek. To je naprostý kolaps poslanecké morálky. Teď už nejde ani tak o Babiše, ale o to, jací podrazáci o nás rozhodují,

                                                                                  ----

V čase, kdy tohle píšu, je pod článkem 550 názorů. Z 90 % podporují A. Babiše  a pokud se objeví názor opačný je oceněn mínusy. Český volič tím vyvrací psychologické dogma, že dvě třetiny národa mají být rozumu mdlého.

Nezbývá než si přát, aby se do podzimních voleb počty vnímavých a rozumných ještě rozrostly. Nejlepší by bylo, kdyby výsledek umožnil hnutí ANO jít do vládní koalice s Okamurovou SPD a z politické scény vymetl všechny, kteří tam už dávno být nemají.

Autor: Štěpán Bicera | středa 15.3.2017 18:47 | karma článku: 31,89 | přečteno: 735x
  • Další články autora

Štěpán Bicera

Selské baroko K 19 Přijde hic

23.4.2022 v 12:00 | Karma: 3,11

Štěpán Bicera

Selské baroko K18 Špitál

20.1.2022 v 13:38 | Karma: 0

Štěpán Bicera

Selské baroko K 17 New Deal

2.12.2021 v 11:13 | Karma: 3,60

Štěpán Bicera

Selské baroko K 8 Srnec

4.2.2020 v 12:55 | Karma: 0

Štěpán Bicera

Selské baroko K6 Na číhané

27.5.2019 v 6:30 | Karma: 4,18

Štěpán Bicera

Selské baroko K4 Konference

4.9.2018 v 11:40 | Karma: 3,87

Štěpán Bicera

Selské baroko K3 Čurítko

30.8.2018 v 12:37 | Karma: 0
  • Počet článků 991
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1289x
Jsme jako hokejoví brankáři. Naučili jsme se bez masky do střetnutí nechodit a jací doopravdy jsme, je těžko zodpověditelná otázka i pro nás samotné.

Seznam rubrik